Animatiefilm over Tibet. Lever nu een bijdrage.

Je kan nog een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de animatiefilm over Tibet:
https://www.indiegogo.com/projects/animation-for-tibet
Vorig jaar heeft de organisatie Free Tibet een groot onderzoek gedaan naar de algemene bekendheid van Tibet. De resultaten waren ontnuchterend. Velen zijn zich er nauwelijks van bewust dat Tibet bestaat. Het is tijd om dat te veranderen. Een mooie korte animatiefilm wordt gecreëerd om het Tibetaanse verhaal tot leven te brengen en de strijd en vasthoudende geest van het Tibetaanse volk te tonen. Zodra het filmpje klaar is, zal het internationale bereik van Free Tibet en andere Tibet groepen gebruikt worden, om deze video te laten zien aan MILJOENEN mensen en zo een hele nieuwe generatie Tibet-aanhangers te creëren.

Het is de wens van de Tibet Support Groep om deze film dan ook met Nederlandse tekst te ondertitelen of Nederlands in te laten spreken, daarover later meer! Heb je hier ideeën over, of tips, mail ons info@tibet.nu

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail