Actie Panchen Lama: Chinese ambassade Den Haag

Wereldwijde actie voor 22 jaar lang vermiste Panchen Lama

Op 17 mei 2017 komen Tibetanen en supporters wereldwijd samen om de ontvoering door China te markeren van een van Tibet’s belangrijkste religieuze leiders, de 11e Panchen Lama. Bij de Chinese ambassade in Den Haag wordt van 10-11 uur door International Campaign for Tibet (ICT), de Tibetaanse gemeenschap en Tibet supporters een petitie aangeboden gericht aan de Chinese president Xi Jinping voor de vrijlating voor de Panchen Lama. Natuurlijk is ook de TSG aanwezig en wij nodigen u van harte uit naar Den Haag te komen om uw steun te betuigen.

Adres Chinese ambassade:
Adriaan Goekooplaan 7, Den Haag
Programma:  10-11 uur: sprekers en het reciteren van boeddhistische gebeden voor vrede en compassie, geleid door Tibetaanse monniken
10.45 uur het aanbieden van de petitie bij de Chinese ambassade door de 6-jarige Tibetaanse Ngawang

Lees meer over de Panchen Lama en teken de petitie

Delen: