Tijdens bezoek ZH de Dalai Lama, TSG in Ahoy

Graag zien wij u in Rotterdam tijdens het bezoek van de Dalai Lama zondag 16 september en maandag 17 september. Voor en na de lezingen van de Dalai Lama kunt u de stands bezoeken die in Ahoy zullen staan met informatie van Tibetorganisaties en Tibet gerelateerde winkels. Op de begane grond, kraam 15/16, heten wij u van harte welkom! U vindt bij ons dan producten uit de Tibetwinkel, informatie over de Tibet Suport Groep en een petitie: Teken voor Tibet, een steunbetuiging aan Tibetaanse kunstenaars.
Op zondag zijn de stands ook na de film nog te bezoeken, in principe blijven we ‘open’totdat het publiek vertrokken is. Hoe lang dat zal zijn, zal uiteraard afhangen van de drukte.
Wij zoeken vrijwilligers voor onze organisatie, vrijwilligers voor de Tibetwinkel, donateurs, supporters en cultuurliefhebbers: welkom! www.tibet.nu

Koningsdag 2018 Tibetwinkel, Spuistraat 185A, 1012VN Amsterdam
Delen: