Internationale dag van de Vrede

De Internationale Dag van de Vrede wordt gevierd op 21 september, en is uitgeroepen door de Verenigde Naties, sinds 1981 (resolutie 36/67).

Vredesweek in de Tibetwinkel in de Spuistraat in Amsterdam

Ieder jaar neemt de Tibet Support Groep deel aan de door PAX georganiseerde Vredesweek. Dit jaar viel het bezoek van de Dalai Lama aan Nederland in de vredesweek. Voor onze organisatie extra betekenisvol. De Dalai Lama streeft naar geweldloze oplossingen voor internationale conflictsituaties. Hij ontving de Nobelprijs voor de vrede in 1989.

In de Tibetwinkel in de Spuistraat in Amsterdam kunt u tijdens de Vredesweek en de Dag van de Vrede een kaarsje komen aansteken in die gedachte.

Kijk ook op www.peacedaychallenge.org

Tibetwinkel Amsterdam

VREDESWEEK 15 september t/m 23 september 2018

Ook dit jaar doet de Stichting Tibet Support Groep mee aan de vredesweek georganiseerd door PAX. In de Tibetwinkel, Spuistraat 185A, 1012VN Amsterdam kunt u elke dag tussen 13:00 en 17:00 binnen stappen om een kaarsje aan te steken voor vrede! Lees meer

Duif Dick Bruna

 

 

 

Delen: