Vredesweek 2019

Tijdens de vredesweek van 21 t/m 29 september 2019  kan iedereen een kaarsje komen aansteken in de Tibetwinkel in de Spuistraat 185 A in Amsterdam. Dit begint een jaarlijkse traditie te worden bij de Tibetwinkel, op deze manier kunt u de etalage vullen met licht en voorbijgangers een boodschap van vrede meegeven.

Iedereen kan iets voor vrede doen!
Met die gedachte organiseert PAX ieder jaar de nationale Vredesweek. Samen met duizenden mensen door heel Nederland komen we in actie voor vrede. Ook in 2019 wordt de Vredesweek weer georganiseerd, van 21 t/m 29 september.

In de Tibetwinkel kunt u deze week een kaarsje aansteken voor vrede. De Tibet Support Groep viert vredesweek door het verwelkomen van Thupten Wangchen op 22 september.

Wangchen is op een missie, een missie voor vrede.
Hij reist de wereld over met zijn boodschap: het is tijd voor een echte dialoog.
De ‘Dialogue for Peace’-tour van Thupten Wangchen heeft als doel politici, parlementsleden en Tibet-steungroepen aan te sporen en aan te spreken om hun stem te laten horen voor een dringende dialoog tussen de Dalai Lama en de Chinese president Xi Jinping.

 

Delen: