De Tibetwinkel in Amsterdam, update

Nu de maatregelen ter voorkoming van het coronavirus nog even voortduren, hebben we de tijd om de winkel voor te bereiden op uw komst! Onze deuren zijn al enige tijd gesloten, wij verheugen ons erop u weer te kunnen laten delen in de sferen en geuren van de Tibetwinkel.

De Tibetwinkel wordt gerund door vrijwilligers en in de week van de vrijwilliger (ja, dat is nu!) zijn we extra dankbaar dat wij zo’n mooi team mensen hebben om de winkel ook na deze vreemde corona periode weer draaiende te houden.

Een scherm bij  de toonbank, ontsmettende middelen, extra hygiëne. Van u verwachten we natuurlijk enige aftand, maar u bent binnenkort van harte welkom in de onze gezellige winkel in de Spuistraat 185A in Amsterdam! Op deze site blijven we updates plaatsen, u kunt ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/tibetwinkel/

In de Tibetwinkel vindt u een keur aan wierook, klankschalen, Tibetaanse muziek, Sorig  producten, Tibetaanse thee, shawls, boeken, Boeddhabeelden en Tibetaanse rituele voorwerpen en bellen, mala’s, sieraden, thingsa’s, katha’s, pantoffels, meditatiekussens, altaartjes en altaarkleedjes, kussenhoezen, wintermutsen, kaarsen, olie, boterkaarsjes, opschrijfboekjes, kandelaars, wierookbranders etc. etc. KLIK hier en shop online

 

Delen: