COVID-19 update

In deze moeilijke tijden heeft de Dalai Lama menig maal zijn volgers een hart onder de riem gestoken, onder andere door het bericht uit te brengen dat is voorgelezen door zijn vriend Desmond Tutu, klik hier.

De Dalai Lama heeft ook lessen georganiseerd via internet, deze zijn te volgen via de links op de website van de Dalai Lama www.dalailama.com

In Tibet lijkt de besmettingsgraad mee te vallen voor zever er correct nieuws over doorgedrongen is, de internettoegang is verder teruggeschroefd in deze periode en meerdere gebieden werden volledig afgesloten door de Chinese autoriteiten. Er zijn verschillende Tibetanen opgepakt op verdenking van het verspreiden van informatie over het coronavirus.
Hoe de zorg verloopt in Tibet is niet met volledige zekerheid te zeggen.

Voor mensen die al 75 jaar in afzondering van de wereld leven blijkt deze extra lockdown een geperfectioneerde verdwijntruc uitgevoerd door de Chinese overheid.

Foto top: ©www.dalailama.com

Delen: