De Tibetwinkel in Amsterdam weer open

Met nadruk op de Medicijnboeddha opent de Tibetwinkel weer zijn deuren vanaf donderdag 21 mei 2020. Bekijk de prachtige Medicijnboeddhabeelden, gebedsvlaggen en klankschalen, wierook en talismans in de sfeervolle Tibetwinkel, Spuistraat 185A, 1012VN Amsterdam
Openingstijden woensdag t/m zaterdag 13.00-18.00, zondag 13.00-17.00 uur

In de winkel worden uiteraard alle nodige maatregelen getroffen om voldoende afstand te houden en de hygi├źne te bewaken.
Op 21 mei krijgt u 10% korting in de Tibetwinkel in Amsterdam, deze korting kunt u ook in de webshop verzilveren door het gebruik van de kortingscode WELKOM.
In de Tibetwinkel werken vrijwilligers. De opbrengsten gaan naar de ondersteuning van Tibetanen. Veel producten worden ingekocht bij Tibetaanse vluchtelingen in Nepal en India. Steun de Tibetanen en bezoek de Tibetwinkel!

 

 

Delen: