Uitnodiging: ontmoet Dhondup Wangchen

UITNODIGING
ontmoet Dhondup Wangchen
vrijdag 26 november 2021
15.00-17.00 uur
Theater Vrijburcht,
Jan Olphert Vaillantlaan 143,
1086 XZ Amsterdam

Deze middag begint met de documentairefilm Leaving fear behind’ (25 minuten) van Dhondup Wangchen, Tibetaans documentairemaker, mensenrechtenactivist en voormalig politiek gevangene. Na de vertoning is er gelegenheid Dhondup Wangchen vragen te stellen.
Leaving fear behind is een documentairefilm van Dhondup Wangchen en Jigme Gyatso over de onderdrukking van Tibet door de communistische Chinese regering. De première in 2008, het jaar van de Olympische Zomerspelen in Peking, leidde tot Wangchens arrestatie. In 2014 is hij pas weer vrijgekomen en uiteindelijk naar de VS gevlucht. Nu de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking gehouden zullen worden, reist Dhondup Europa doorom zijn verhaal te delen. Zolang de Chinese regering de mensenrechten met voeten treedt, zouden er geen Olympische Spelen in Peking gehouden moeten worden.

Wij bieden u aan het eind van het programma graag een kopje Tibetaanse kruidenthee aan.

Rosemarijn Dissen
Tibet Support Groep Nederland
Wangpo Tethong
International Campaign for Tibet Europe

Reserveer nu, er is beperkt plaats! info@tibet.nu U ontvangt een bevestiging van uw reservering. De toegang is gratis. Voor toegang zal uw QR-code gescand worden, u krijgt een vaste zitplaats toegewezen. Wij verzoeken u bij verkoudheidsklachten thuis te blijven.

Delen: