Tibet Support Groep Bijeenkomst

Bijeenkomst in het Vrijburcht theater, Jan Olphert Vaillantlaan 143, 1086 XZ Amsterdam, van 14.00 tot 17.00 uur.

TSG MEETING
In Amsterdam komen we 18 maart bij elkaar om te brainstormen over hoe we ons het beste in kunnen zetten voor de Tibet Support Groep, hoe we nog beter op kunnen komen voor de rechten van Tibetanen in Tibet, maar ook in Nederland (denk aan de Chinese spionage en intimidatie van Tibetanen, en andere groepen in Nederland).
Uiteraard gaan we al jaren de bres op voor de Tibetaanse zaak, maar het is tijd voor een nieuw plan de campagne; hoe kunnen we meer bekendheid geven aan de situatie in Tibet, waarbij kinderen gedwongen naar Chinese kostscholen moeten, en Tibetanen DNA moeten afstaan aan de Chinese politie. Hoe kunnen we we meer supporters en donateurs werven.

Een van de manieren waarop we het Nederlandse publiek bereiken is via de Tibetwinkel in de Spuistraat in Amsterdam. Mensen maken er kennis met Tibetaanse producten, Tibetaanse muziek en kunnen boeken kopen over Tibet, het Tibetaans boeddhisme en de bezetting van Tibet door de CCP. Ook de TSG nieuwsbrief is er gratis verkrijgbaar.
Ook voor de Tibetwinkel kunnen we strategieën bespreken.

Je bent van harte welkom, laat even weten als je komt info@tibet.nu

Delen: