Demonstratie in Den Haag op 1 maart 2024

Aankondiging:

Om te protesteren tegen de arrestatie en detentie van meer dan 1000 Tibetanen in de oostelijke regio van Derge, Tibet, door de Chinese autoriteiten, zal een demonstratie gehouden worden bij de Chinese ambassade in de Adriaan Goekooplaan 10, in Den Haag.  Op vrijdag 1 maart, van 11:30 tot 14:00 uur.

PROTEST IN DERGE Meer dan 1.000 onschuldige Tibetanen zijn gearresteerd door de Chinese autoriteiten toen zij geweldloos protesteerden tegen de bouw van een dam in het oostelijke Tibetaanse gebied Derge. Wij veroordelen het harde optreden en eisen dat de Chinese autoriteiten de gedetineerde Tibetanen onmiddellijk vrijlaten en de gedwongen verplaatsing stopzetten.

KOMT U OOK NAAR DEN HAAG? Doe mee aan het protest en toon uw steun en solidariteit met het Tibetaanse volk. Het protest vindt plaats op 1 maart van 11.30 – 14.00 uur en wordt georganiseerd door de TIbetaanse Gemeenschap in Nederland, Tibet Support Groep NL en International Campaign for Tibet Europe.

https://facebook.com/events/s/demonstratie-in-den-haag/983366856744651/

Klik hier voor video uit Derge, Tibet

Delen: