Sponsorloop voor de Tibet Support Groep

SPONSORLOOP LEEUWARDEN

Op zondag 2 juni 2024 staat Hans ten Houten weer klaar om deel te nemen aan Loop Leeuwarden, waar hij 5 km zal hardlopen met een Tibetaanse vlag! Hij wil daarmee geld inzamelen voor de Tibet Support Groep Nederland. De TSG zet zich in voor bewustwording over de situatie in Tibet en het behoud van de Tibetaanse cultuur en natuur. Jouw donatie kan daarbij helpen.

In Tibet zijn er meer dan 6,5 miljoen Tibetanen die onder moeilijke omstandigheden leven als minderheid in hun eigen land, naast de 7 miljoen (Han-)Chinezen. De Chinese Communistische Partij blijft een beleid voeren dat het leven van veel mensen ontwricht. Dit betreft niet alleen de Tibetanen, maar ook andere groepen zoals Oeigoeren, Mongolen, en mensen in Hongkong.

Wil jij ook bijdragen aan dit initiatief?  Dat kan via IBAN NL23 INGB 00 0034 1919 t.a.v. Tibet Support Groep Nederland o.v.v. Sponsorloop Leeuwarden.  Bezoek de website hier voor meer informatie.

Steun Hans bij zijn inspanning om fondsen te werven voor dit belangrijke doel. Na 2 juni maken we de opbrengst én Hans zijn eindtijd bekend!

 

Delen: