Tulpen voor Tibet

In de Tibetwinkel veel leuke tulpen van hout te koop, sleutelhangers en servetten, in navolging van de Tulpen op de Dam. Met uw aankoop van een tulp in de Tibetwinke steunt u de voortgang van onze steun aan de Tibetanen en projecten van Tibetaanse vluchtelingen in India en Nepal.

De projecten die de Tibetwinkel/ Tibet Support Groep steunt zijn in het leven geroepen om Tibetaanse vluchtelingen een toekomst te bieden in de landen waar zij na hun vlucht uit Tibet aankwamen; voornamelijk India en Nepal.
Denk aan GuChuSum.
De GuChuSum Movement Association of Tibet is een organisatie gevormd door en voor voormalige politieke gevangenen uit Tibet. GuChuSum werd opgericht in 1991, in Dharamsala, India.
SCHOLING
Politieke gevangenen die op jonge leeftijd door de Chinese overheid zijn veroordeeld tot het tirannieke en gruwelijke gevangeniswezen zijn fysiek en mentaal verzwakt, wat de mogelijkheden beperkt om reguliere scholen te bezoeken zoals die in de Tibetaanse Kinderdorpen. GuChuSum biedt voormalige politieke gevangenen de kans om bijvoorbeeld Engels te leren.
Er zijn werkplaatsen zoals een naai-atelier om mensen een vak te leren en om hen in hun eigen onderhoud te laten voorzien.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

 

Delen: