Help Tibetaanse kinderen in de kinderdorpen in India

Kinderen die in de Tibetan Children’s Villages in India wonen, de kinderdorpen voor Tibetaanse kinderen, gaan in de winter twee maanden naar hun familie, als dat kan. Voor honderden kinderen is dit echter niet weggelegd en het wordt enorm koud in december en januari.
Doe daarom een donatie en help deze kinderen de winter door te komen!
Klik hier voor het doen van een rechtstreekse donatie.

In de kinderdorpen wonen kinderen van Tibetaanse vluchtelingen die te armlastig zijn om voor hun kinderen te zorgen of de kinderen zijn wees.
De missie van de Tibetaanse kinderdorpen is om ervoor te zorgen dat alle Tibetaanse kinderen onder hun hoede een degelijke opleiding krijgen en hun culturele identiteit ontwikkelen, zelfredzaam worden en een bijdrage kunnen leveren aan de Tibetaanse gemeenschap.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail