Regiogroep Tibet Support Groep Friesland actief

De Stichting Tibet Support Groep Nederland heeft Amsterdam als uitvalsbasis, dat betekent niet dat er niet in allerlei provincies mensen voor de TSG actief zijn, en Friesland loopt hier momenteel in voorop!

Tijdens de bevrijdingsmarkt van Leeuwarden op 5 mei jl. stond er, net als vorig jaar, een mooie Tibetkraam. Marktgangers konden er producten van de Tibetwinkel vinden. Dit zijn Tibetaanse spullen zoals wierook die gemaakt worden door Tibetanen in ballingschap in Nepal en India. Denk bijvoorbeeld ook aan Tibetaanse gebedsvlaggetjes.
Informatie over de Tibet Support Groep en Tibet was ook voorhanden. Momenteel werkt de TSG aan een nieuwe informatiefolder, de nieuwsbrieven van het afgelopen jaar geven al een duidelijk beeld van de situatie in Tibet, culturele activiteiten en acties van de Tibet Support Groep.

Hans heeft een prachtige actie ondernomen door met de Tibetaanse vlag over de finish te gaan van “LOOP Leeuwarden” op 20 mei jl.
Hier is een leuk filmpje van te bekijken, klik hier.
LOOP Leeuwarden is als evenement, maar ook als mijlpaal in de agenda van duizenden hardlopers en wandelaars niet meer weg te denken. Op zondag 20 mei 2018 gingen weer duizenden hardlopers en wandelaars van start.
Loopt u volgend jaar ook mee?
Tibetaanse vlaggen zijn bij de Tibetwinkel verkrijgbaar!

De Tibetaanse vlag
┬ę TSG

MAAR…. Ook in Drenthe zat men niet stil!
Op de bevrijdingsmarkt van 5 mei in Assen was ook een mooie Tibet Support Groep kraam te vinden!!!
Regiogroep Drenthe meldt: veel bezoekers in Assen, goede gesprekken en informatie gegeven!


In Drenthe maar ook in andere provincies kunnen de Tibet Support Groep regiogroepen nieuwe vrijwilligers gebruiken! Heeft u interesse, stuur dan een mailtje! info@tibet.nu Er waren/zijn ook lesprogramma’s voor scholen over Tibet die nieuw leven ingeblazen kunnen worden.
Ook de Tibetwinkel in Amsterdam zoekt een vrijwilliger voor de donderdag of zaterdag.
Neem contact met ons op als u het leuk vindt in Tibetaanse sfeer een middag per week in de winkel door te brengen, mensen uitleg te geven over de producten en over Tibet.

Tibetkraam Amsterdam

Misschien hebt u gehoord van de nieuwe AVG wet, een Europse wet die over de privacybescherming gaat. In het kader daarvan wijzen wij u graag op onze privacyverklaring.

Delen: