Tibet-concerten Chris Hinze

LAATSTE TIBET-CONCERTEN CHRIS HINZE, MIS HET NIET
Chris Hinze speelt op 26 april in de Roode Bioscoop in Amsterdam. Aanvang 20.30 uur. Dit is zijn laatste Tibet-concert in Amsterdam!
Al ruim veertig jaar communiceert Chris Hinze muzikaal met andersoortige culturen en gaat hij gewapend met professionele audio- en video-opnameapparatuur op pad. In dit geval is het mystieke Tibet het land van inspiratie. De combinatie van adembenemende reisimpressies (op een gigantisch scherm) en livemuziek zorgt voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.
Tibet, on the roof of the world neemt u mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur.

Chris Hinze met de Dalai Lama (© persfoto Chis Hinze)


In de TIBETWINKEL in de Spuistraat in Amsterdam wacht u een mooie verrassing als u een cd uit de serie van Chris Hinze aanschaft.
De Tibetwinkel bestaat al meer dan dertig jaar en met uw aankoop steunt u de Tibet Support Groep en de Tibetanen. Zo komen verschillende producten uit het Kopan-klooster in Nepal, zoals wierook, en van het Gu Chu Sum-project in India, waar Tibetaanse voormalig politieke gevangenen aan een nieuwe toekomst werken. Traditionele Tibetaanse kleding, zijden tassen en shawls zijn enige producten die uit de Gu Chu Sum-ateliers komen.
In de Tibetwinkel vindt u een verscheidenheid aan klankschalen, interessante boeken, sieraden, Boeddhabeelden, een groot assortiment wierook en verzorgingsproducten en thee van het Tibetaanse merk Sörig

Delen: