Tibetwinkel in Amsterdam open

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Gelukkig kunnen we voorlopig onze werkzaamheden in de Tibetwinkel voortzetten met de nieuwste maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus.
Meer ventilatie door een open bovenraam, betere luchtvochtigheidbeheersing door een nieuwe elektrische kachel met luchtvochtigheidsmeter, schermen bij de toonbank, ontsmettingsmiddelen, desgewenst mondkapjes en handschoenen, en we vragen slechts twee klanten tegelijk binnen.

De Tibetwinkel wordt gerund door vrijwilligers die er dagelijks elke middag zijn. De opbrengsten van de winkel worden besteed aan inkopen bij fair trade groothandels en projecten van Tibetaanse vluchtelingen in Nepal en India. Ook kopen we in bij Tibetaanse kloosters in Nepal en India en bij het Men Tsee Khang instituut in India waar traditionele Tibetaanse zorgproducten gemaakt worden. Zo steunen we de Tibetanen op verschillende manieren.
Tijdens de lockdowns kwamen er minder spullen onze kant op maar we zijn de projecten en leveranciers blijven steunen en er zijn al weer verschillende leveringen uit Nepal en India geweest.

De Tibetwinkel zelf heeft minder bezoekers.
Er zijn minder mensen op straat, ook minder toeristen. Toch willen we onze winkel juist een boost geven.
Daarom zoeken we vrijwilligers voor de zaterdagochtend 10.00-13.30 uur. Heeft u zin om als vrijwilliger een ochtend per week (of om de week) in de Tibetwinkel te komen werken? Stuur ons dan bericht op info@tibet.nu voor alle details. Welkom! (ook als u zich wilt melden voor een middag)
We zoeken nu specifiek mensen uit Amsterdam om prijsbewegingen te beperken ivm het coronavirus.

Delen: