#FlagsForTibet 25 september 2021

#FLAGSFORTIBET
Tibetaanse gebedsvlaggen die de boodschap van compassie door de lucht verspreiden, zijn in Tibet geregeld verboden door de Chinese overheid; de kleurige vlaggen moesten verwijderd worden van de daken en berghellingen waar ze sinds jaar en dag de vreedzame boodschap van de Tibetaanse cultuur verbeelden. Nu staan ze symbool voor de vrijheid deze boodschap te verspreiden.

De Tibet Support Groep en andere Tibet-organisaties slaan de handen ineen – help mee de onderdrukking in Tibet te stoppen! Op 25 september hangen we gebedsvlaggetjes buiten waar iedereen ze kan zien, als teken van solidariteit met het Tibetaanse volk.
Doe mee aan deze actie, deel op 25 september een foto van uw vlaggetjes met de hashtag #FLAGSFORTIBET
Volgt u ons al op Instagram? @tibetsupportgroep Facebook: https://www.facebook.com/TibetSupportGroepNL

25 september zullen we op de Dam in Amsterdam de vlaggetjes buiten hangen!
Komt u ook?
Tijdstip zal hier gepubliceerd worden.
WAAROM VERBIEDT CHINA GEBEDSVLAGGEN IN TIBET?
China heeft extreme maatregelen genomen om de traditionele manier van leven van Tibetanen te onderdrukken. Vorig jaar gaf de Chinese regering het bevel om Tibetaanse gebedsvlaggen te verwijderen – een nieuwe en schokkende stap in de Chinese campagne tegen de cultuur en vrijheid van het Tibetaanse volk.

 

VLAGGETJES NODIG?
Doe een donatie om het werk van de Tibet Support Groep voor Tibet te steunen, en we sturen je een setje gebedsvlaggetjes, geef wel apart uw adres door want wegens privacyredenen geeft de bank ons niet automatisch uw adresgegevens: https://tibet.nu/doneren/ 
Of bestel vlaggetjes via onze webwinkel www.tibetwinkel.nl

Delen: