Zeg NEE tegen Chinese culturele genocide in Tibet

Kom ook op 4 september van 12.00 – 14.00 uur, demonstreren voor de Chinese Ambassade in Den Haag (Adriaan Goekooplaan 7)

Zeg nee tegen Chinese culturele genocide in TIbet, Oost Turkestan en Zuid Mongolie

Het Information Center for Southern Mongolia, de Tibetaanse Gemeenschap in Nederland en de Tibet Support Groep organiseren een demonstratie tegen de Chinese culturele genocide in Tibet, Zuid Mongolie en Oost Turkestan.

De demonstratie vindt plaats op 4 september van 12.00 – 14.00 uur voor de Chinese Ambassade in Den Haag (Adriaan Goekooplaan 7).

Al jarenlang voert de Chinese Communistische Partij een systematische ‘sinificatie’ campagne, waarbij alles wat niet overeenstemt met officieel gesanctioneerde interpretatie van wat Chinees is dient te verdwijnen. Hierdoor dreigt het voortbestaan van de unieke eeuwenoude culturen van deze bijzondere volken voorgoed te verdwijnen.

Dit is onmenselijk en volstrekt onacceptabel!

Doe daarom aanstaande zondag mee en maak duidelijk aan Xi Jinping en de Chinese regering duidelijk dat ze moet stoppen met de nietsontziende vernietiging van de eeuwenoude culturen en het ondermijnen van de identiteit van hele bevolkingsgroepen.

Delen: