Fotoverslag Global Day of Action: Resist CCP

Tsering Jampa, voorzitter van de Tibet Support Groep Nederland, sprak tijdens de demonstratie op de Dam in Amsterdam op 1 oktober 2022, over de onderdrukking en schendingen van de mensenrechten door de Chinese Communistische Partij, waar een eind aan moet komen, tijdens de Wereldwijde Dag van Actie #ResistCCP
Tsering Jampa, chairman of the Tibet Support Groep Nederland, was speaking at the protest in Amsterdam on the 1st of October during the Global Day of protest #resist CCP
Er waren ook sprekers en/of vertegenwoordigers van de Tibetaanse Gemeenschap Nederland, the Souther Mongolian Information Centre; Stichting Support Uygurs; Netherlands for Hong Kong, EndCCP (Global Service Center for Quitting the Chinese Communist Party), de Chinese Democratic Party Overseas Committee, Human Rights Watch in China, Falun Gong en The Church of Almighty God, een van de meest vervolgde religieuze groepen in China.
#internationaltibetnetwork #humanrightsintibet #resistchina

Delen: