Pianist belaagd door Chinese haters

Pianist belaagd!

YouTuber Brendan Kavanagh heeft zich dagen in zijn bestelbus  verscholen  nadat hij bedreigd werd. Dit volgt op een bizar incident.

De YouTuber speelde op 19 januari j.l. piano in een station in Londen,  toen Chinese vrouwen, die met Chinese vlaggetjes zwaaiden,  hem en zijn dochter  belaagden. Ze eisten dat hij zijn filmpjes zou wissen omdat zij er ook op stonden. KANANAGH zei dat hij in het openbaar een filmpje van zichzelf voor zijn muziekkanaal opnam en deze opnames niet wilde wissen. EEn waar gekrakeel was het gevolg.

Vervolgens riep Kavanagh de piano uit tot ‘CCP vrije zone’, met een Winnie de Pooh en een sticker die naar het Tiananmen protest verwees.

Kavanagh heeft een YouTube kanaal waarop hij Boogiewoogie muziek speelt. Deze keer had hij een piano in een station uitgekozen maar werd door een Chinees groepje belaagd. Dat vond hij Ongehoord. Dus hij kwam terug, en wilde laten zien dat hij zich niet weg laat jagen. Helaas werd hij hierna serieus bedreigd!

 


Delen: