Europese Unie voor Tibet

De Tibetaanse Gemeenschap NL, de Tibet Support Groep en de International Campaign for Tibet Europe voeren campagne voor #EU4Tibet (EU voor Tibet) in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement 6 — 9 juni aanstaande.
We riepen Nederlandse kandidaten op een belofte voor Tibet te tekenen, zodanig dat ze hun stem zullen gebruiken om Tibet te vertegenwoordigen in het Europees Parlement. De Tibetbelofte (Pledge voor Tibet) is door drie van hen ondertekend
We roepen alle kandidaten die dit nog niet gedaan hebben op, alsnog te tekenen!

Ga naar eu4tibet.org en teken de belofte.

De EU4Tibet-website zal blijven dienen als een centraal communicatieplatform voor Europese kiezers, partijen en individuele kandidaten. We nodigen iedereen uit om dit platform te delen met hun netwerken en om zich bij ons aan te sluiten in het bedanken van de kandidaten die de belofte hebben ondertekend. Uw voortdurende steun en betrokkenheid zijn van cruciaal belang terwijl we streven naar het versterken van de stem van Tibet in Europa. Samen vieren we onze collectieve prestaties en kijken we ernaar uit om op dit fundament voort te bouwen voor een betere toekomst voor Tibet.
Delen: